Paraqisni Programin e Filialit

Paraqitni programin tuaj të filialeve në drejtorinë më të njohur të programit të filialeve në botë!

Rreth paraqitjes së një programi bashkëpunëtor në AffiliateWatch

Paraqitjet e programit të filialeve në AffiliateWatch duhen 1-3 ditë për t\'u publikuar.

 • Emri: Ky është emri i kompanisë ose organizatës suaj që po dorëzon një program filial.
 • Faqja e internetit: Kjo është URL-ja e faqeve të internetit (https://example.com).
 • Kategoria e Filialeve: Kjo është kategoria në të cilën përshtatet më së miri programi i filialeve. Zgjidhni \"Tjetër\" nëse asnjë.
 • Rrjeti i Filialeve: Ky është emri i rrjetit të filialeve ku është renditur programi. Zgjidhni \"I pavarur\" nëse nuk ka.
 • Teaser: Kjo është një mënyrë e shkurtër tërheqëse për të përshkruar produktin tuaj ose programin e filialit.
 • Përshkrimi: Këtu mund të shkruani për produktin dhe detajet e programit të filialit.
 • Vendndodhja: Këtu janë selitë e kompanive.
 • Email: Ky është një email ku tregtarët e filialeve mund t\'ju kontaktojnë.
 • Numri i telefonit: Ky është një numër telefoni ku klientët mund t\'ju kontaktojnë.
 • Data e nisjes: Kjo është data kur kompania juaj filloi.
 • Hashtags: Këtu ju shtoni #hashtags të ndara me presje që përshkruajnë programin e filialeve.